Wolters Kluwer

Nieuwe klanten werven via Facebook

Zet Facebook in om jouw administratiekantoor onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe klanten. Als mensen op zoek zijn naar producten of diensten die jij biedt en de bedrijfspagina van jouw administratiekantoor op Facebook vinden, kun jij gemakkelijk de interactie met ze aangaan. Wie weet worden de bezoekers van jouw Facebook bedrijfspagina uiteindelijk klanten.

Ruim 9,4 miljoen Nederlands maken momenteel gebruik van Facebook*. Het is dus goed mogelijk dat jouw nieuwe klanten actief zijn op Facebook. Een Facebook bedrijfspagina geeft jou hiermee de mogelijkheid om direct met je doelgroep in contact te komen en te blijven. Als jij ervoor zorgt dat je op Facebook waardevolle informatie met je 'vrienden' deelt, krijg jij er interactie voor terug. En dat is weer waardevolle informatie voor jouw administratiekantoor

Contact met doelgroep
Door een Facebook bedrijfspagina, krijgt jouw administratiekantoor een 'gezicht'. Uiteraard is deze bedrijfspagina een afspiegeling van je bedrijf, maar het geeft je wel de kans om de menselijke kant van de onderneming te laten zien door het bespreekbaar maken van zaken die gerelateerd zijn aan je vakgebied en niet direct aan je eigen bedrijf.

Vindbaarheid
Een Facebook bedrijfspagina draagt ook bij aan de vindbaarheid van je website. Social media is een van de wegingsfactoren die zoekmachines meenemen in het bepalen van de positie van je website in zoekresultaten. Jouw Facebook bedrijfspagina kan er dus toe bijdragen dat er meer bezoekers naar de  website van je administratiekantoor komen door de content die je op daar deelt.

Wil jij graag een Facebook bedrijfspagina en heb je een duwtje in de juiste richting nodig om het te realiseren? Download de whitepaper 'Facebook, tips & tools voor accountants'.

*Bron: Marketingfacts

Onze meest recente blogs:

Vaktechniek

PSD2 versterkt de voorspellende waarde van boekhouden

ICT

10 veelgestelde vragen van accountants over PSD2

ICT

Cybercrime - 10 vaktermen uitgelegd

Vaktechniek

Wat verandert er in de nieuwe KOR?

Vaktechniek

Brexit nadert - Checklist voor accountants